Graffiti workshops voor bedrijven

Creatie en inspiratie, het leukste bedrijfsuitje boek je hier! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct contact opnemen

Graffiti workshops

De graffiti workshop van MooieMuur is een uitnodiging om uit de dagelijkse denkkaders te stappen. Om je team en eventuele partners in jouw bedrijf te stimuleren en inspireren. Het creatieve denkvermogen aan te spreken en zo out of the box te denken. Binnen of buiten, met of zonder vastgesteld thema. Een ervaren graffiti artiest verzorgt een verrassende, creatieve en inspirerende dag voor jouw bedrijf.

De graffiti workshop van MooieMuur als leuke en inspirerende activiteit tijdens:

  • Grootschalige zakelijke evenementen
  • Een vergaderbreak
  • Bedrijfsuitjes
  • Personeelsfeestjes
  • Teambuilding

Praktische informatie

De workshop is te volgen met groepen van 10 tot 500 personen. Iedere workshop duurt 1,5 tot 2 uur en wordt gegeven op de locatie van jouw keuze. Alle benodigde materialen worden door MooieMuur verzorgd.

Ervaring met graffiti of andere vormen van creatieve expressie zijn niet nodig. De docent begeleidt de groep van begin tot eind. Voor groepen met Internationale genodigden kan de workshop ook in het Engels worden gegeven.

De workshop is gedeeltelijk aan te passen naar jouw wensen. Vraag direct de prijs aan van een inspirerende graffiti workshop voor jouw bedrijf.

Van 10 tot 500 personen

Prijzen vanaf €400,-

Duur 1,5 / 2 uur

Materialen door MooieMuur verzorgd

Meerdere locaties

Workshops op locatie

De graffiti workshop is bedoeld om jouw team, business partners of andere genodigden dichter bij elkaar te brengen en op creatief gebied uit te dagen. Zo stimuleren we hen in het omdenken, het bekijken van de werkelijkheid in kansen, wat tot voordelen kan leiden op de werkplek. Dit kan uiteraard op de locatie van het bedrijf wanneer hier ruimte voor is. De workshop kan echter ook plaatsvinden in het atelier van MooieMuur. Midden in Delft maken jullie dan de mooiste graffiti kunst.

Graffiti workshops in de buitenlucht

Door heel het land zijn er aangewezen plekken waar graffiti mag worden gespoten. Als het niet mogelijk is bij jou in de buurt zo’n plek te gebruiken, is het mogelijk dat wij panelen opstellen of bouwhekken plaatsen met een gespannen canvas doek. Bijkomend voordeel is dat je het resultaat van jouw teamuitje zo mee terug kan nemen naar je eigen locatie.

Grafitti voor kinderfeestjes

Street art en graffiti, dé workshop voor bedrijven

Bij aanvang van de workshop vertelt een ervaren graffiti artiest jullie alles over street art en graffiti. Van de locaties en materialen tot de oorsprong en uitvoering van de kunstvormen. Vervolgens worden de basistechnieken aan je uitgelegd, maak je een persoonlijk ontwerp en ga je onder begeleiding aan de slag.

Wanneer er een thema speelt binnen het bedrijf kun je deze gebruiken als input voor de workshop. Het is uiteraard ook mogelijk vrij werk te maken. Aan het einde van de workshop krijgen de deelnemers de mogelijkheid hun werk toe te lichten en krijgen zij feedback op het resultaat.

Neem contact op

Wanddecoratie van jouw ontwerp

Wanddecoratie van jouw ontwerp
Heeft de workshop zo’n indrukwekkend ontwerp opgeleverd dat het je inspireert voor jouw werkomgeving? Graffiti artiest Roy Valk denkt jullie ontwerp verder uit en maakt hiervan een unieke muurschildering op een locatie naar keuze. Het eindresultaat van de workshop wordt zo de inspiratiebron voor het kunststuk dat jouw bedrijf extra onder de aandacht brengt.

Nog geen idee waar? Denk bijvoorbeeld aan een wand illustratie in de centrale ruimte of ontvangsthal. Een mural op de wand langs de parkeerplaats of bij de entree. MooieMuur zorgt ervoor dat jouw medewerkers en bezoekers dagelijks herinnerd worden aan jullie fantastische bedrijf.

Graffiti workshop Den Haag MooieMuur Karski

Samenwerking?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Neem contact op

Wanddecoratie buiten ⎜ Decoratie muur ⎜ Grote wanddecoratie ⎜ Interieur architect ⎜ Klein kantoor inrichten ⎜ Interieur architecten ⎜ Kantoor interieur