karski and beyond fixcurls
karski and beyond rotterdam
karski and beyond fixcurls rotterdam

Fixcurls in Rotterdam: Een unieke kapperszaak

Als je op zoek bent naar een kapperszaak die gespecialiseerd is in krullen, dan moet je echt eens bij Fixcurls in Rotterdam langsgaan. Deze salon is niet alleen gespecialiseerd in krullen, maar heeft ook nog eens een uniek design waar je ogen niet vanaf kunnen blijven. Maar wat deze salon echt bijzonder maakt, is de graffiti muur achterin de zaak van Karski and Beyond.

Fixcurls is een kapperszaak die zich richt op mensen met krullen. Dit betekent dat de kappers hier veel ervaring hebben met het knippen en stylen van krullend haar. Ze weten als geen ander wat er nodig is om krullen te laten stralen. Het leuke aan Fixcurls is dat ze niet alleen een kapperszaak zijn, maar ook een community. Ze organiseren regelmatig events en workshops om mensen met krullend haar samen te brengen. Dit maakt Fixcurls een plek waar je niet alleen je haar kunt laten knippen, maar waar je ook nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Als je eenmaal binnenstapt bij Fixcurls, dan word je meteen verrast door het unieke design en de inrichting van de salon. Er is veel aandacht besteed aan de details en alles is tot in de puntjes verzorgd. Van de kastjes tot aan de stoelen en het kleed op de vloer, alles past perfect bij elkaar. Dit maakt Fixcurls niet alleen een kapperszaak, maar ook een plek waar je even kunt ontspannen en genieten van de mooie omgeving.

Als je verder loopt naar achterin de zaak, dan kom je bij de muurschildering van Karski and Beyond. Deze schildering is speciaal gemaakt voor Fixcurls en laat verschillende mensen met krullend haar zien. Het is echt een prachtige schildering die perfect past bij de kapperszaak. Het leuke is dat er een wedstrijd op Instagram is uitgeschreven om modellen te vinden voor deze muurschildering.

Als je op zoek bent naar een kapperszaak die gespecialiseerd is in krullen en waar je kunt genieten van een unieke inrichting, dan moet je echt eens bij Fixcurls langsgaan. Het is een plek waar je niet alleen je haar kunt laten knippen, maar waar je ook kunt ontspannen en nieuwe mensen kunt ontmoeten. De graffiti muur van Karski and Beyond achterin de zaak is echt een highlight.

 

Ook een muurschildering in jouw zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle details door te nemen. Wij maken graag tijd voor je vrij om alles uit te leggen.

Contact