muurschildering rotterdam white berry mooiemuur
muurschildering rotterdam white berry mooiemuur

Voor Family Affairs Films – filmproductie White Berry realiseerden wij een muurschildering voor het eindshot van de film.

De film gaat over Grace. Grace is een albino meisje dat haar leven lang op de vlucht is voor jagers die haar willen vangen vanwege haar gebrek aan pigment. Ze verhuist naar Rotterdam waar alles verandert. Wanneer ze Kya en haar vrienden ontmoet, ziet ze eindelijk een visie van zichzelf die krachtig, zelfverzekerd en trots is.

Een muurschildering kan zoveel meer zijn dan een schilderij op een muur. Met muurschilderingen kun je een verhaal vertellen. Storytelling door middel van kunst.

Meer informatie? Lees verder hieronder >

Samenwerken?Contact

De muurschildering die we hebben gemaakt toont Grace als een krachtige en zelfverzekerde jonge vrouw, trots op haar Afrikaanse identiteit. Het is een herinnering dat welke uitdagingen we ook tegenkomen in het leven, we er altijd voor kunnen kiezen erbovenuit te stijgen en de persoon te worden die we willen zijn.

Ben je op zoek naar een manier om een film- of evenementenset realistischer en interessanter te maken?

Met meer dan 30 jaar ervaring in het schilderen van muurschilderingen kan ons team het abstracte of realistische werk leveren dat je zoekt. En niet te vergeten, we schilderen muurschilderingen die speciaal zijn afgestemd op de eisen van filmproducties en evenementen. Je kunt er dus op vertrouwen dat het eindproduct helemaal aansluit bij je wensen.

Bij MooieMuur leveren we muurschilderingen van topkwaliteit. En omdat we mensen graag helpen hun creatieve visie te verwezenlijken, bieden we ook ontwerpen op maat aan. Dus als je een kijkje neemt op onze website en je ziet niet het perfecte ontwerp voor jouw behoeften, neem dan contact met ons op, zodat we samen een muurschildering kunnen maken die perfect is afgestemd op jouw project.

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wilt weten over onze professionele muurschilderingen!

Meer werk zien? Check zeker ook deze projecten

Nike muurschildering hoofdkantoor Hilversum

Muurschildering kantoor Falconforce

Mural advertising / Prime Video / Rotterdam 

Muurschilderingen voor bedrijven

Contact