street art den haag mooiemuur karski and beyond

Muurschildering – Den Haag

Graffitikunstenaar Karski staat bekend om zijn street art projecten die buurten opfleuren en de bewoners een gevoel van veiligheid geven. Onlangs kreeg Karski van woningcorporatie Staedion de opdracht een muurschildering aan te brengen in een onderdoorgang. De muurschildering is een levendige en kleurrijke weergave van het leven in de buurt.

Meer informatie? Lees verder onder de afbeelding >

Geintresseerd in een samenwerking? Mail ons op info@mooiemuur.nl of bel ons om vrijblijvend te sparren over jouw project.

 

Contact

Karski’s werk bevat vaak positieve en opbeurende boodschappen, die de stemming van de mensen die het zien kunnen helpen verbeteren. Street art dienen vaak als inspiratiebron en laten mensen zien dat zij een positieve verandering in hun gemeenschap teweeg kunnen brengen. Karski’s muurschilderingen zijn niet alleen prachtige kunstwerken, maar hebben ook een belangrijke functie bij het bevorderen van veiligheid en beveiliging. Door donkere en verlaten gebieden op te fleuren, helpen zijn muurschilderingen criminele activiteiten te ontmoedigen en de buurt gastvrijer te laten aanvoelen.

Wanneer je het leuk vind street art in Den Haag te bekijken is dit kunstwerk weer een toevoeging aan het rijtje kunstwerken die je kunt bekijken tijdens een street art route Den Haag. Het is zelfs mogelijk een street art tour te boeken via diverse kanalen.

Als je op zoek bent naar een manier om uw buurt te verbeteren of je bedrijf wat extra exposure wilt geven, kan MooieMuur helpen. Ons team van kunstenaars kan een geweldige muurschildering voor jouw bedrijf of organisatie maken die zeker de aandacht zal trekken. Neem vandaag nog contact met ons op en wij laten je graag zien wat wij kunnen!

Meer zien? Check ook zeker de volgende projecten;

Schipperskwartier – Den Haag

Ooievaars – Goudriaankade – Den Haag

Muurschildering Goes

Contact