Muurschildering kinderkamer ⎮ MooieMuur

Graffiti tienerkamer⎜ Muurschildering babykamer⎜ Graffiti kinderkamer⎜ Originele kinderkamer

Yes, jij wil een muurschildering op de kinderkamer

Je zoekt iets aparts. Iets origineels. Dan zit je bij MooieMuur helemaal goed. Wij maken met passie al meer dan 20 jaar de mooiste graffiti kunst. En voor de kinderkamer zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je een race auto thema of misschien liever je favoriete sportheld, graffiti letters, bloemen of een oerwoud/jungle misschien? Een lieve bambi of olifant voor de babykamer. Wij kunnen het allemaal.

Jij levert je ideeen bij ons in en wij zorgen dat er een ontwerp komt voor de baby- of kinderkamer waar je nog jaren plezier van hebt. Wij werken netjes en snel. En vaak heb jij al binnen 1 dag een prachtige originele muurschildering.

ContactMeer voor de meidenkamer

Muurschildering kinderkamer; de werkwijze

  1. Stuur ons een goede foto van de muur met de afmetingen erbij.
  2. Stuur ons je ideeën en/of foto’s van je interieur en wat plaatjes van wat je wil.
  3. Wij maken een offerte op maat op basis van de afmetingen en details.
  4. Na akkoord maken wij een ontwerp en plannen we een afspraak voor de uitvoering.
  5. Omdat wij graag al onze energie stoppen in het maken van een mooie muurschildering vragen wij jullie om van te voren de ruimte af te plakken. Vloer, wanden en het plafond.
  6. Jij geniet van een toffe muurschildering in- of rondom je huis of bedrijf.

Wij zorgen dat de omgeving afgeplakt wordt en er komt geen spatje verf waar het niet hoort. Veel ontwerpen kunnen al binnen 1 dag geplaatst worden en onze professionele graffiti artiest zorgt voor een muurschildering van top kwaliteit.

Sparren over je ideeën? Neem vrijblijvend contact op

Prijs van een muurschildering kinderkamer

Mensen vragen vaak; is dat nu duur zo'n muurschildering? Dat valt reuze mee, maar is wel afhankelijk van de hoeveelheid details en het aantal te beschilderen vierkante meters. Meer details betekent dat de graffiti kunstenaar meer uren nodig heeft om de muurschildering te maken. De prijs voor alleen een logo of een muur vullende schildering ziet er anders uit. Daarom maken wij altijd een prijs op maat. Je kunt er van op aan dat je project wordt uitgevoerd door een (bekende) ervaren graffiti spuiter en we gaan voor niks minder dan een absoluut top resultaat.

Moeilijk om te kiezen? Er is ook echt heel veel mogelijk. Zoveel kleuren, zoveel figuren en letters mogelijk. En dit moet natuurlijk jouw droomkamer worden. Daarom helpen wij graag met meedenken. Jij geeft door welke kleuren en figuren of letters je mooi vindt. En wij maken een ontwerp speciaal voor jou. We gaan voor niks minder dan een mooie muur. Een droom muur!

Ja, ik wil sparren over een muurschilderingMeer over prijs muurschildering

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01