Skip to main content

Graffiti laten maken ⎮ MooieMuur

Graffiti art⎜ Kunstwerk aan de muur ⎜ Je naam in graffiti letters⎜ Graffiti slaapkamer

BedrijvenParticulieren

Graffiti tekening │Gave graffiti │voor thuis

Onze muurschilderingen zijn echte eye-catchers en geven een ruimte een unieke uitstraling. Wij ontwerpen op maat gemaakte graffiti schilderingen. Helemaal in stijl van je interieur en jouw ideeën. Je naam in graffiti letters voor de jongens of meidenkamer. Een graffiti muurschildering voor thuis of je bedrijf.

Wij zijn specialist in realistische portretten. Denk ook eens aan een graffiti schilderij. Op doek, canvas of een paneel.

Direct contact opnemen

Werkwijze graffiti thuis

  1. Stuur ons een goede foto van de muur met de afmetingen erbij.
  2. Stuur ons je ideeën en/of foto’s van je interieur en wat plaatjes van wat je wil.
  3. Wij maken een offerte op maat op basis van de afmetingen en details.
  4. Na akkoord maken wij een ontwerp en plannen we een afspraak voor de uitvoering.
  5. Omdat wij alle energie in het maken van een mooie muurschildering willen stoppen, vragen wij jullie om van te voren alles af te plakken. Plafond, wanden en de vloer.
  6. Jij geniet van een toffe muurschildering in- of rondom je huis of bedrijf.

Heb je nog vragen? Bel of app ons. Of vul het contact formulier in met al je gegevens. Wij reageren altijd binnen 1 dag.

ContactKosten graffiti muurschildering

Graffiti kinderkamer

Ook kan met goed bedachte kleuren er voor worden gezorgd dat de wandversiering helemaal aansluit bij het interieur. De kleuren van de vloer, dekbed en gordijnen. We kunnen er allemaal rekening mee houden. Wanneer kleuren goed gebruikt worden kan veel bereikt worden Een schildering die van de muur spat of misschien toch een wat rustiger resultaat? En voor zowel meiden als jongens natuurlijk.

Meer info meidenkamer

Welk kind wil nu niet zijn naam in stoere, coole graffiti letters op zijn kamer? Wij maken de mooiste graffiti muren op jouw kamer. Graffiti tekenen. De droom van veel kinderen. We kunnen je naam verwerken in toffe, stoere, ubercoole graffiti tag. Maar er kan veel meer in de graffiti verwerkt worden, een hobby, een lievelingsdier of een idool.

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de graffiti artiest en het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


    Muurschildering graffiti⎜ Muur graffiti kinderkamer ⎜ Graffiti op slaapkamer muur⎜ Graffiti opdracht ⎜ Graffiti kinderkamer prijs ⎜ Kinderkamer kunst ⎜ Graffiti decoratie