Muurschildering meidenkamer ⎮ MooieMuur

Graffiti meidenkamer ⎜ Graffiti slaapkamer ⎜ Graffiti meidenkamers │Stoere meidenkamer │Bohemian meidenkamer

Een graffiti muurschildering voor een meidenkamer!

Dan zit je bij MooieMuur helemaal goed. Wij maken met passie al meer dan 30 jaar de mooiste muurschilderingen voor meiden en tieners. En voor de kinderkamer zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je je naam in graffiti letters of misschien kun je zelf goed tekenen en daar een muurschildering voor je meidenkamer van maken. Je favoriete zangeres of band. Je hobby. Je favoriete sport. Jij bedenkt het. Wij maken de mooiste graffiti op jouw slaapkamer.

Jij levert je ideeen bij ons in en wij zorgen dat er een ontwerp komt voor de meidenkamer waar je nog jaren plezier van hebt. Wij werken netjes en snel. En vaak heb jij al binnen 1 dag een prachtige muurschildering.

Neem direct vrijblijvend contact opInspiratie in onze portfolio

Muurschildering meidenkamer; de werkwijze

  1. Stuur ons een goede foto van de muur met de afmetingen erbij.
  2. Stuur ons je ideeën en/of foto’s van je interieur en wat plaatjes van wat je wil.
  3. Wij maken een offerte op maat op basis van de afmetingen en details.
  4. Na akkoord maken wij een ontwerp en plannen we een afspraak voor de uitvoering.
  5. Omdat wij graag al onze energie stoppen in het maken van een mooie muurschildering vragen wij jullie om van te voren de ruimte af te plakken. Vloer, wanden en het plafond.
  6. Jij geniet van een toffe muurschildering in- of rondom je huis of bedrijf.

Wij zorgen dat de omgeving afgeplakt wordt en er komt geen spatje verf waar het niet hoort. Veel ontwerpen kunnen al binnen 1 dag geplaatst worden en onze ervaren graffiti kunstenaar zorgt voor een muurschildering in de meidenkamer van top kwaliteit

Sparren over je ideeën? Neem vrijblijvend contact op

Kosten muurschildering meidenkamer

Mensen vragen vaak; is dat nu duur zo'n muurschildering? Dat valt reuze mee, maar is wel afhankelijk van de hoeveelheid details en het aantal te beschilderen vierkante meters. Meer details betekent dat de graffiti kunstenaar meer uren nodig heeft om de muurschildering meidenkamer te maken. De prijs voor alleen een logo of een muur vullende schildering ziet er anders uit. Daarom maken wij altijd een prijs op maat. Je kunt er van op aan dat je project wordt uitgevoerd door een (bekende) ervaren graffiti artiest en we gaan voor niks minder dan een absoluut top resultaat.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om keuzes te maken voor de perfecte decoratie voor jouw muur. Er is ook echt heel veel mogelijk. Wij helpen je dan ook graag om jouw idee om te zetten naar een mooi ontwerp.

ContactKosten muurschildering

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01