Graffiti workshop Leiden

Een creatieve workshop voor je teambuilding event, vrijgezellenfeest, verjaardag...

of gewoon omdat het tof is!

Workshop aanvragen?

Creatieve graffiti workshop Leiden

Wij maken van jouw dagje uit, bedrijfsuitje, evenement of vergaderbreak een onvergetelijke belevenis. Een ervaring met collega's of vrienden. MooieMuur heeft inmiddels jaren ervaring met het geven van leuke street art workshops aan kleine en grote groepen vanaf 10 personen.

Wij verzorgen graffiti workshops in Leiden en omstreken, maar wij zijn heel flexibel en kunnen in heel Nederland een workshop met een hoog fun gehalte verzorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact ons
Graffiti workshop MooieMuur

Vanaf 10 personen

Prijzen vanaf €400,-

Duur: 1,5 / 2 uur

Meerdere locaties

Kosten van onze graffiti workshops

Duur van de basis workshop is 1,5 a 2 uur, maar kan in overleg aangepast worden aan jullie wensen. De kosten voor een 2 uur durende workshop incl. materialen zijn Euro 400,- excl. BTW en reiskosten. Kleinere groepen of individuele workshops kunnen besproken worden.

Wij geven workshops vanaf 10 personen. Wil je echter een leuke workshop op maat voor een ander aantal personen neem dan even contact op. Afhankelijk van je wensen is een workshop voor 2 personen vaak ook te regelen.

Wij geven street art workshops voor personen vanaf ongeveer 12 jaar.

Dit ivm de grootte van de spuitbus. De handen van jongere kinderen zijn nog te klein om de spuitbus op een comfortabele manier vast te houden. En wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier beleeft aan de workshop en ook echt wat heeft geleerd aan het einde van de graffiti workshop.

MooieMuur verzorgt alle materialen, de begeleiding, beschermende kleding en wij maken een leuke serie foto’s ter herinnering aan de dag. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden door te nemen.

Contact

Het graffiti workshop programma

Na ontvangst en de uitleg over de materialen zal de docent een korte uitleg geven over waar graffiti vandaan komt met een link naar Street art. Daarna zal worden gestart met de basistechnieken van graffiti spuiten.

Tijdens deze workshop kan worden gewerkt met een bepaald thema of kan een eigen graffiti gemaakt worden met aanwijzingen en hulp van de docent. Na afloop evalueert de docent het werk en kunnen de deelnemers e.v.t. uitleg geven over hun werk aan de overige deelnemers.

Als er gewerkt is op doeken kunnen de deelnemers uiteraard hun graffiti kunstwerken mee naar huis nemen.
Wij kunnen de workshop in zowel Nederlands als Engels verzorgen.

Contact ons

Graffiti workshop op locatie

Wij geven workshops door de hele Benelux. Op locatie bij je bedrijf. Op school. Éen van onze buiten locaties of er kan een locatie gehuurd worden. Allemaal afhankelijk van je wensen, bijna alles is mogelijk.

Een street art workshop op panelen, canvas, een legale graffiti plek, een eigen muur, spandoek een mobiele muur. We vinden altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf, feestje etc.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar én het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01