Skip to main content

Graffiti workshop Leiden

Een creatieve workshop voor je teambuilding event, vrijgezellenfeest, verjaardag...

of gewoon omdat het tof is!

Workshop aanvragen?

Creatieve graffiti workshop Leiden

Wij maken van jouw dagje uit, bedrijfsuitje, evenement, kinderfeestje of vergaderbreak in Leiden een onvergetelijke belevenis. Een ervaring met collega’s, vrienden of school. MooieMuur heeft inmiddels jaren ervaring met het geven van leuke street art workshops aan kleine en grote groepen vanaf 10 personen.

Wij verzorgen graffiti workshops in Leiden en omstreken, maar wij zijn heel flexibel en kunnen in heel Nederland een workshop met een hoog fun gehalte verzorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Contact ons
Graffiti workshop MooieMuur

Vanaf 10 personen

Prijzen vanaf €400,-

Duur: 1,5 / 2 uur

Meerdere locaties

Kosten van onze graffiti workshops

Duur van de basis workshop is 1,5 a 2 uur, maar kan in overleg aangepast worden aan jullie wensen. De kosten voor een 2 uur durende workshop incl. materialen zijn Euro 400,- excl. BTW en reiskosten. Kleinere groepen of individuele workshops kunnen besproken worden.

Wij geven workshops vanaf 10 personen. Wil je echter een leuke workshop op maat voor een ander aantal personen neem dan even contact op. Afhankelijk van je wensen is een workshop voor 2 personen vaak ook te regelen.

Street art workshops │ Vanaf ongeveer 12 jaar.

Dit ivm de grootte van de spuitbus. De handen van jongere kinderen zijn nog te klein om de spuitbus op een comfortabele manier vast te houden. En wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier beleeft aan de workshop en ook echt wat heeft geleerd aan het einde van de graffiti workshop.

MooieMuur verzorgt alle materialen, de begeleiding, beschermende kleding en wij maken een leuke serie foto’s ter herinnering aan de dag. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden door te nemen.

Contact

Graffiti workshop programma

Na ontvangst en de uitleg over de materialen zal de docent een korte uitleg geven over waar graffiti vandaan komt met een link naar Street art. Hoe maak je nu een muurschildering? Daarna zal worden gestart met de basistechnieken van graffiti spuiten.

Als er gewerkt is op doeken kunnen de deelnemers uiteraard hun graffiti kunstwerken mee naar huis nemen.
Wij kunnen de workshop in zowel Nederlands als Engels verzorgen.

Contact ons
  • Wij verzorgen ook workshops voor bedrijven. Lees in ons blog waarom wij denken dat een graffiti workshop het perfecte bedrijfsuitje is.
  • Kinderfeestje in Leiden? Denk dan eens aan een graffiti workshop. Gegarandeerd succes!
  • Geintresseerd in een muurschildering in Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.
  • Misschien kun je al een beetje graffiti spuiten en wil je echt een schepje erboven op doen. Wellicht is een masterclass street art dan wat voor jou!
  • In Leiden heeft Karski inmiddels een aantal muren geschilderd. Wil je daar meer van weten? Check dan zeker deze pagina even.
Contact

Graffiti workshop op locatie

Wij geven workshops door de hele Benelux. Op locatie bij je bedrijf. Op school. Éen van onze buiten locaties of er kan een locatie gehuurd worden. Allemaal afhankelijk van je wensen, bijna alles is mogelijk.

Een street art workshop op panelen, canvas, een legale graffiti plek, een eigen muur, spandoek een mobiele muur. We vinden altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf, feestje etc.

Contact ons

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy
de kunstenaar én het creatieve brein

Claudia
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01