Skip to main content

Muurschildering Utrecht ⎮ MooieMuur

MooieMuur maakt met passie de mooiste muurschilderingen in Utrecht en omgeving.

Muurschildering Utrecht

Je woont in Utrecht of omgeving en je wil graag een muurschildering laten maken. MooieMuur maakt met passie de mooiste muurschilderingen in Utrecht, maar reist ook graag naar andere delen van het land. Wist je dat een muurschildering op heel veel plekken in huis toepasbaar is? Je keuken, badkamer (met een waterdichte coating) of de slaapkamer en de woonkamer. Denk voor buiten aan je tuinmuur, garagedeur of zijgevel. Ook maken wij muurschilderingen voor bedrijven en in de openbare ruimte. Wij maken van die saaie muren kunstwerken waar je even stil bij blijft staan.

Met meer dan 20 jaar ervaring met de spuitbus zijn wij thuis in elke discipline. Van realistisch tot abstract. En van graffiti letters tot fantasie figuren. Niks is ons te gek en wij sparren graag over jou graffiti ideeën.

Graffiti voor bedrijvenParticulieren

Werkwijze muurschildering Utrecht

 1. Stuur ons een goede foto van de muur met de afmetingen erbij.
 2. Stuur ons je ideeën en/of foto’s van je interieur en wat plaatjes van wat je wil.
 3. Wij maken een offerte op maat op basis van de afmetingen en details.
 4. Na akkoord maken wij een ontwerp en plannen we een afspraak voor de uitvoering.
 5. Omdat wij graag al onze energie stoppen in het maken van een mooie muurschildering vragen wij jullie om van te voren de ruimte af te plakken. Vloer, wanden en het plafond.
 6. Jij geniet van een toffe muurschildering in- of rondom je huis of bedrijf.
Contact onsUitgebreide info werkwijze

Kosten muurschildering Utrecht

Om de prijs van een muurschildering te bepalen hebben wij verschillende gegevens nodig. Zoals afmetingen van een muur, de ondergrond. De hoeveelheid details is ook bepalend voor de prijs. Meer details betekent dat de graffiti artiest meer uren nodig heeft om de muurschildering te maken. De prijs voor alleen een logo of een muur vullende schildering ziet er anders uit.

Daarom maken wij altijd een prijs op maat. Je kunt er van op aan dat je project wordt uitgevoerd door een (bekende) ervaren graffiti artiest en we gaan voor niks minder dan een absoluut top resultaat.

Vraag direct een offerte aanMeer info kosten en werkwijze

Kinderkamer muurschildering Utrecht

Kinderen worden vaak aangetrokken tot graffiti op straat. De kleuren spatten vaak van de muur en dat maakt dat het aantrekkelijk is om naar de kijken voor jonge kinderen. graffiti. Welk kind wil nu niet zijn naam in graffiti letters op de muur? Of misschien fantaseer je wel over superhelden, een mooie boom of een jungle kamer. Wij kunnen het allemaal. En we denken graag mee om voor jou de mooiste kinderkamer van allemaal te maken.

En kinderen vinden het vaak heel tof om samen met de artiest een stukje van hun kunstwerk in te vullen. Onze graffiti kunstenaar legt graag de basis technieken aan je uit zodat jij zelf een stukje van je graffiti muurschildering kunt invullen.

Contact onsGraffiti kinderkamer

Samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang vandaag nog een reactie.

Roy (roy@mooiemuur.nl)
de kunstenaar en het creatieve brein

Claudia (claudia@mooiemuur.nl)
regelt alles achter de schermen van MooieMuur

MooieMuur
info@mooiemuur.nl
Tel.nr: +31 6 170 68 300
K.V.K.: 34291606
B.T.W. nr.: NL1291.43.583.B01


  Muurschildering Leiden

  Je wil graag een muurschildering in Leiden of omgeving. MooieMuur is gevestigd in Leiden en maakt met passie de mooiste muurschilderingen. In de kinderkamer, babykamer, tienerkamer. Of misschien durf je wel iets moois te laten maken in je woonkamer. Ook in de keuken of badkamer is een graffiti muurschildering Leiden een goede mogelijkheid. Met een coating kan de graffiti muurschildering waterdicht gemaakt worden en heb je nog jaren plezier van de graffiti kunst.

  Wist je dat er in Leiden een bekende Nederlandse graffiti kunstenaar woont. Karski maakt al jaren graffiti art over de hele wereld en maakt met liefde ook bij jou thuis een mooi street art kunstwerk.

  Muurschildering Leiden

  Muurschildering Almere

  Je bent fan van street art en je wil graag in jouw stad Almere meer graffiti kunst zie? Of misschien heb je een bedrijf waar je meer sfeer wil brengen met een muurschildering? Ook thuis kunnen wij in Almere de mooiste graffiti's maken

  Almere of omgeving. Wij draaien onze hand er niet voor om. En ook de rest van Nederland kunnen wij bedienen. Wij zijn flexibel en voor het maken van originele graffiti art rijden wij graag naar je toe.

  Muurschildering Almere

  Muurschildering Zoetermeer

  Heb jij een buitengevel in Zoetermeer tot je beschikking en je hebt last van illegale tags. Wij maken graag een mooie muurschildering met een anti-graffiti coating zodat vandalisme verleden tijd is. Ook als je geen last hebt van tags, illegale pieces of vandalisme maken wij natuurlijk graag een mooie muurschildering.

  Wanneer we een natuur getrouw ontwerp maken zoals een bos met allerlei natuurelementen gaat de schildering mooi op in het gebied en kijk je niet meer tegen een kale, grijze gevel aan. Dit levert bij aan veel woonplezier en een muurschildering maakt vrolijk. Ook in Zoetermeer maken wij graag met passie een mooie muurschildering.

  Muurschildering Zoetermeer

  Muurschildering Amsterdam

  Je woont in Amsterdam en je bent op zoek naar een goede graffiti artist die voor jou een mooie muurschildering kan maken. Dan ben je bij MooieMuur aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring met het maken van mooie muurschilderingen. En met Karski, een van Nederland bekendste graffiti artiesten weet je zeker dat jij een muurschildering van top kwaliteit aan de muur krijgt.

  Wij maken graag een ontwerp helemaal gebaseerd op jouw interieur en stijl. En denk ook eens aan een graffiti schilderij. Een graffiti schilderij op doek is makkelijk te verplaatsen en kan ook in vele maten worden geleverd.

  Muurschildering Amsterdam

  Muurschildering Haarlem

  Heb jij een buitengevel in Haarlem tot je beschikking en je hebt last van illegale tags. Wij maken graag een mooie muurschildering met een anti-graffiti coating zodat vandalisme verleden tijd is. Ook als je geen last hebt van tags, illegale pieces of vandalisme maken wij natuurlijk graag een mooie muurschildering. Ook in huis zijn muurschilderingen op meerdere manieren toepasbaar. In de slaapkamer, woonkamer of keuken en badkamer.

  Wanneer we een natuur getrouw ontwerp maken zoals een strand met allerlei natuurelementen gaat de schildering mooi op in het gebied en kijk je niet meer tegen een kale, grijze gevel aan. Dit levert bij aan veel woonplezier en een muurschildering maakt vrolijk. Ook in Haarlem maken wij graag met passie een mooie muurschildering.

  Muurschildering Haarlem

  Muurschildering Rotterdam

  Je woont in Rotterdam en je bent op zoek naar een goede graffiti artist die voor jou een mooie muurschildering kan maken. Dan ben je bij MooieMuur aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring met het maken van mooie muurschilderingen. En met Karski, een van Nederland bekendste graffiti artiesten weet je zeker dat jij een muurschildering van top kwaliteit aan de muur krijgt.

  Wij maken graag een ontwerp helemaal gebaseerd op jouw interieur en stijl. En denk ook eens aan een graffiti schilderij. Een graffiti schilderij op doek is makkelijk te verplaatsen en kan ook in vele maten worden geleverd.

  Muurschildering Rotterdam

  Muurschildering Den Haag

  Je wil graag een muurschildering in Den Haag laten maken. Daar hebben we heel veel opties voor. In en rondom huis. De openbare ruimte of bij een bedrijf. Ook maken we geregeld muurschilderingen in publieke ruimten zoals ziekenhuisen of openbare ruimten van de overheid.

  Wij zijn gespecialiseerd in realistisch werk, portretten in combinatie met abstracte kunst. Graffiti kunst waar je even voor blijft staan en echt impact maakt.

  Denk ook eens aan een graffiti naam in de kinderkamer. Voor zowel jongens als meiden. Ook kunnen we de babykamer aankleden met een lieve disney figuur bijvoorbeeld. Een stoere auto in de jongens kamer. Of een jungle woonkamer voor wie durft.

  Muurschildering Zoetermeer

  Muurschildering Delft

  Je woont in Delft en je bent op zoek naar een goede graffiti kunstenaar die voor jou een mooie muurschildering kan maken. Dan ben je bij MooieMuur aan het juiste adres. Wij hebben jaren ervaring met het maken van mooie muurschilderingen. En met Karski, een van Nederland bekendste graffiti artiesten weet je zeker dat jij een muurschildering van top kwaliteit aan de muur krijgt.

  Wij maken graag een ontwerp helemaal gebaseerd op jouw interieur en stijl. En denk ook eens aan een graffiti schilderij. Een graffiti schilderij op doek is makkelijk te verplaatsen en kan ook in vele maten worden geleverd.

  Muurschildering Delft